Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

Zajímavé, jak pan Vrzáň najednou zuřivě kope kolem sebe, když se začíná drolit polosvět, který ho po léta živil, ať už byl v rozhodující a na korupci velice citlivé pozici na ministerstvu financí, anebo teď "na druhé straně", jinak řečeno už otevřeně mezi svými, v pozici mluvčího hazardní mafie! Copak se asi za boje, nátlak a vydírání právě teď odehrává v politickém zákulisí?!

0 0
možnosti
Foto

"Chtěl bych vidět tyto novodobé revolucionáře, jak by se chovali na radnicích, kdyby jejich každodenním chlebem byly starosti kolem zajištění racionálního chodu celé obce či města a trápili by se úvahami, jak vyjít s rozpočtem, kterému propadají daňové příjmy, a přitom nevzít občanům komfort, na který jsou zvyklí."

Není pan Vrzáni náhodou něco špatně, pokud by obec (její rozpočet) měl záviset na příjmu z hazardu? Není to náhodou stav, který by nikdy neměl nastat a kterému by se mělo zabránit? Není to náhodou o tom, že lidi utrácí peníze v hazardu a pak jim schází jinde a tím roste například kriminalita, lidé se dostávají do dluhové pasti, roztáčí se spirála exekucí atd?

0 0
možnosti
ČD

Vrzáni, ve svém svatém zápalu pro věc jste jaksi zapomněl uvést, že jste na hazardu existenčně závislý. Mohl byste se řídit svými vlastními radami a jít dělat něco užitečného.

0 0
možnosti
ZJ

Fuj, je mi z Vas zle.

0 0
možnosti
TB

Pro mne jsou hrací automaty jednoduše svinstvo a nemusím na to být žádný aktivita. Když se podívám na Wikipedii vidím, že Česko má 10x až 20x víc kasin na  milion obyvatel než kterákoli jiná metropole, s výjimkou Las Vegas. To není normální.

2 0
možnosti
Foto

Ok, okopal jste kotniky, plivl jedovatou slinu a teď v čem nemají pravdu? Jinak jak souvisi propad příjmů z daní s rušením hazardu?

0 0
možnosti
MD

Predaneny chlast a preziskove hraci automaty jako svetla budoucnost naseho naroda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1038x
Prezident SPELOS - Sdružení provozovatelů centrálních loterních systémů a dalších her

Seznam rubrik